Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nagyobb siker lesz a Windows 8 mint az előző verzió?

"Jóval nagyobb kezdeti igényt látunk, mint amit a Windows 7 idején tapasztaltunk" - mondta Steve Ballmer a Windows Phone új verziójának kiadása kapcsán tartott sajtóeseményen a cég új asztali operációs rendszere, a pénteken megjelent Windows 8 kapcsán. A Windows 7-nél erősebbnek lenni pedig nem rossz dolog, ez ugyanis a Microsoft eddigi legsikeresebb operációs rendszere: 2009 óta több mint 670 millió példányt adott el belőle a cég. - áll a hvg.hu cikkében.

 

A teljes cikk olvasásához kattints ide!

 

0 Tovább

Bonyolult? Szerintünk nem.

"Ha ön ma áthívja a szomszédja, és arra kéri, hogy indítsa el az új automata mosógépét egy bizonyos program szerint, akkor szinte biztos, hogy ehhez szüksége lesz egy kis plusz odafigyelésre, vizsgálódásra, esetleg a használati utasítás fellapozására. A Windows 8 használata szerintem nem bonyolult, sőt semmivel sem nehezebb egy új háztartási készülékénél. Ennél többet szoftvergyártó új termékkel nem remélhet." - mondja a hvg.hu interjújában Tóth András Mihály, a Microsoft hazai üzletágvezetője.

 

A teljes cikk olvasásához kattints ide!

 

0 Tovább

"Rokon"-történet :) .. itt a Windows Phone 8

"Pár nappal a Windows 8 és a Surface tablet után a Microsoft hétfőn bemutatta a Windows Phone 8 mobil operációs rendszert is.." - a teljes cikkért kattints ide!

 

0 Tovább

Windows 8 táblagépen?

Windows 8 táblagépen?

Nem ördöngősség, hiszen a tervezés során kifejezetten figyelembe vettük ezeket a - sokak által a számítógépek jövőjének tartott -, érintőképernyős, sokáig rendelkezésre álló, villámgyors eszközöket.

Kattints a képre és megmutatjuk, hogyan tudod táblagépen használni a Windows 8-at!

A Windows 8-at sokféle módon tudod hasznosítani. Ha az érdekelne, milyen számítógéppel lenne leginkább érdemes Windows 8-at vásárolnod, kattints ide és olvasd el Útmutatónkat!

2 Tovább

Windows 8 - egérrel és billentyűzettel..

Megmutatjuk, hogyan kell kezelni a Windows 8-at egérrel és billentyűzettel!

Kattints bal oldalon a képre és videón nézheted meg, hogyan hozhatod ki a maximumot a hagyományos számítógép + egér + billentyűzet + Windows 8 párosításból!

Nem varázslat .. vagy mégis? :) Megmutatjuk!

A Windows 8-at sokféle módon tudod hasznosítani. Ha az érdekelne, milyen számítógéppel lenne leginkább érdemes Windows 8-at vásárolnod, kattints ide és olvasd el Útmutatónkat!

0 Tovább

microsoft

blogavatar

A Windows 8 megérkezett! Ismerkedj meg vele!

Utolsó kommentek