Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Windows 8 a vállalatoknál?

A bitport cikke a Windows 8 vállalati felhasználásának jónéhány aspektusára világít rá.

Idézünk a cikkből:

"A Windows 8-at jelenleg általánosan konzumer operciós rendszerként azonosítja a közvélemény, legalábbis Lepenye Tamás, a Microsoft nagyvállalati üzletágának rendszermérnöke eddig többségében ilyen tapasztalatokkal találkozott. Amint a szakértő elmondta, a céges ügyfelek eleve nehezebben váltanak, aminek vannak pénzügyi, felügyeleti és akár kényelmi okai egyaránt. Épp ezért a redmondi válllat egyik legnagyobb feladata a közeljövőben az lesz, hogy a vállalati szegmenssel is elhitesse a Windows 8 létjogosultságát, megszerettesse az új funkciókat és eloszlassa a tévhiteket."

A teljes írást ide kattintva olvashatod!

0 Tovább

Az origo segít nekünk .. :)

Mennyibe kerül átváltani az új Windowsra? Tényleg fut-e táblagépen? Miben különbözik a Windows 7 és a 8? Mi az a Windows RT? Milyen gép kell hozzá? Futnak-e rajta a régi programok? 

Csupa-csupa remek kérdés! Válaszokkal egyetemben mindezen kérdések elérhetők az origo részletes cikkében, ha ide kattintasz!

0 Tovább

Mélyebb elemzés..

.. két Steve Ballmer videoval az IT café-n. Ráadásul már 300 feletti hozzászólással, így itt tényleg van mit olvasni. 

Idézünk az oldalról:

"Mától az egész világon, így hazánkban is mindenki számára elérhető a Windows 8. A cég bemutatói rendre a rendszer sokoldalúságát, egységesítő jellegét hangsúlyozzák: „Nincs még egy operációsrendszer-család, amely asztali gépen, notebookon, táblagépen és mobiltelefonon ugyanazt a rendszert nyújtaná felhasználóinak, fejlesztőinek és üzemeltetőinek” – fogalmaz a hivatalos bejelentés. Papp István, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója is azt emelte ki, hogy „a Windows 8 képes arra, hogy kihozza az internetből és a felhőből a maximumot. Ráadásul akárhány és akármilyen eszközt használunk – táblagépet, okostelefont, vagy PC-t – a Windows 8 segítségével mindig a jól megszokott, »testre szabott« környezetben találhatjuk magunkat. Az új korszaknak új eszközei és új kütyüi lesznek, ezeket pedig a Windows 8 kelti leginkább életre. És ez újradefiniálja a felhasználó és a Microsoft közötti kapcsolatot is” – fogalmazott a szakember."

Kattints ide a teljes cikkért!

0 Tovább

"Megérkezett a két új Windows"

Az index.hu cikke szerint fontos hangsúlyozni, hogy nem egy hanem két új operációs rendszer érkezett egyszerre. Izgalmas, üzleti szempontú cikk a bevezetésről - ide kattintva olvashatod!

0 Tovább

A Pinball FX2 megérkezett Windows 8-ra

Többszörösen is érdekes a hír - egy budapesti székhelyű magyar fejlesztőcsapat népszerű játéka jelent meg most Windows 8 platformon. Hogy egy kommentelőt idézzünk: "Nagyon jó játék." :)

 

A teljes cikk ide kattintva olvasható! 

 

0 Tovább

microsoft

blogavatar

A Windows 8 megérkezett! Ismerkedj meg vele!

Utolsó kommentek