Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Száz hasznos tipp

Kattints a képre és száz módon gyorsítjuk meg a munkádat! :) 

0 Tovább

Beleszövitech? Nyertech!

Készíts egy videót, zenét vagy animációt, és megnyerheted az egymillió forintos fődíjat, de esélyes lehetsz a közönségdíjak valamelyikére is!

Mutasd meg, milyen lenne, mit csinálna a te számítógéped, ha életre kelne benne a Te világod!

Válaszolj ezekre a kérdésekre a pályázatodban – de még jobb, ha a saját kérdéseidre keresed a választ.

Kattints, meséld el, és nyerj!

0 Tovább

Windows 8 tabletek az Emirates Airline gépein

"Az American Airlines, a Delta Air Lines és az Alaska Airlines után az Emirates Airline is azt tervezi, hogy a pilóták és az utaskísérők a nehéz kézikönyvek helyett táblagépet használnak majd. Míg azonban az első három társaság az iPad mellett tette le a voksát, addig az utóbbi egy Windows rendszerrel szállított gépet választott."

A teljes cikkért kattints ide!


0 Tovább

Windows 8-as mobilkütyüt minden dolgozó kezébe?

"A vállalatok mindinkább meggyőzik magukat, hogy a mobileszközök inváziója tulajdonképpen jobb helyzetet teremt a működési gyakorlatukban, mint a PC-ken állandóan online tartott e-mail kliens és megosztott naptár. A Windows 8 megjelenése újabb lökést adhat ennek az átrendeződésnek." - a teljes cikk olvasásához kattints ide!

0 Tovább

Már Windows 8-cal is lehet online bankolni

A mai napon mutatták be a Gránit Bank és a Microsoft közös fejlesztésének eredményeképpen megalkotott pénzügyi alkalmazást, amely a Windows 8 operációs rendszerre írt első banki szoftver. Az együttműködés révén kifejlesztett új applikáció az online banki műveletek elvégzését, a bank ajánlatait és az ügyfél-bank kapcsolat fejlesztését szolgálja.

Kattints ide a teljes cikkért!

0 Tovább

microsoft

blogavatar

A Windows 8 megérkezett! Ismerkedj meg vele!

Utolsó kommentek