Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bonyolult? Szerintünk nem.

"Ha ön ma áthívja a szomszédja, és arra kéri, hogy indítsa el az új automata mosógépét egy bizonyos program szerint, akkor szinte biztos, hogy ehhez szüksége lesz egy kis plusz odafigyelésre, vizsgálódásra, esetleg a használati utasítás fellapozására. A Windows 8 használata szerintem nem bonyolult, sőt semmivel sem nehezebb egy új háztartási készülékénél. Ennél többet szoftvergyártó új termékkel nem remélhet." - mondja a hvg.hu interjújában Tóth András Mihály, a Microsoft hazai üzletágvezetője.

 

A teljes cikk olvasásához kattints ide!

 

0 Tovább

Windows 8 táblagépen?

Windows 8 táblagépen?

Nem ördöngősség, hiszen a tervezés során kifejezetten figyelembe vettük ezeket a - sokak által a számítógépek jövőjének tartott -, érintőképernyős, sokáig rendelkezésre álló, villámgyors eszközöket.

Kattints a képre és megmutatjuk, hogyan tudod táblagépen használni a Windows 8-at!

A Windows 8-at sokféle módon tudod hasznosítani. Ha az érdekelne, milyen számítógéppel lenne leginkább érdemes Windows 8-at vásárolnod, kattints ide és olvasd el Útmutatónkat!

2 Tovább

Windows 8 - egérrel és billentyűzettel..

Megmutatjuk, hogyan kell kezelni a Windows 8-at egérrel és billentyűzettel!

Kattints bal oldalon a képre és videón nézheted meg, hogyan hozhatod ki a maximumot a hagyományos számítógép + egér + billentyűzet + Windows 8 párosításból!

Nem varázslat .. vagy mégis? :) Megmutatjuk!

A Windows 8-at sokféle módon tudod hasznosítani. Ha az érdekelne, milyen számítógéppel lenne leginkább érdemes Windows 8-at vásárolnod, kattints ide és olvasd el Útmutatónkat!

0 Tovább

A Windows 8 "megszelidítése"

Idézzük az origo-t: "Miután tesztelőnk a Windows 8 korábbi összes béta-verzióját kipróbálta, és egy fejlesztői példány birtokában már két hónapja aktívan használja az új operációs rendszert, semmilyen problémája nincs vele."

Nektek hogy megy a "hozzászokás"? :)

További részletek az origo tapasztalataiból ide kattintva olvashatók!

0 Tovább

Megérkezett a Windows 8

Péntektől szerte a világon, így hazánkban is hivatalosan mindenki számára elérhető a Microsoft Windows 8 operációs rendszer.

Október 26-ától mind az üzleti, mind a lakossági felhasználók megtapasztalhatják, hogy mit nyújt számukra a Windows 8: egy szép, könnyen kezelhető felhasználói felületet és a Windows Áruházban található minőségi alkalmazásokat, amelyek több mint ezer, Windows 8-ra optimalizált különféle PC-n és táblagépen érhetők el.

Az új Windows egyesíti magában a könnyű hordozhatóságot és az érinőképernyős használatot, miközben a megszokott Windows munkaasztalról, a desktopról sem kell lemondaniuk a felhasználóknak.

Nincs még egy operációs rendszer család, amely asztali gépen, notebookon, táblagépen és mobiltelefonon ugyanazt a rendszert nyújtaná felhasználóinak, fejlesztőinek és üzemeltetőinek.

A Windows 8 már meglévő PC-kre történő frissítésként és kiskereskedelmi forgalomban is megvásárolható és elérhető lesz Magyarországon, valamint a világ mintegy 140 piacán, 37 különféle nyelven. Az év végére várhatóan a hazánkba érkező PC-és táblagépszállítmány fele, mintegy 50 ezer eszköz már Windows 8-cal előtelepített gép lesz.

5 Tovább

microsoft

blogavatar

A Windows 8 megérkezett! Ismerkedj meg vele!

Utolsó kommentek