Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megjelent az ASUS VivoTab™ RT - az első Windows RT alapú táblagép az ASUS kínálatában

"A Microsoft Corp. és az ASUS szoros együttműködésben készítették el a piac egyik első Windows RT-s táblagépét. Fémházas kivitelével, 8,3 mm-es profiljával és 525 g súlyával az ASUS VivoTab RT az egyik legvékonyabb és legkönnyebb 10,1 hüvelykes táblagép lesz. Az NVIDIA nagyteljesítményű, négymagos Tegra 3 processzorára épülő VivoTab RT 32 és 64 GB belső tárterülettel lesz kapható."

Az ASUS VivoTab RT „rejtett zsanéros” kialakítása vonzó, elegáns megjelenést, és az opcionális mobil dokkolóval együtt használva tetszés szerinti szögben dönthető képernyőt eredeményez. Dokkolás után a VivoTab RT egy ultrahordozható, billentyűzettel, többujjas touchpaddel és USB-csatlakozóval felszerelt eszközzé válik, amely akár 16 órányi használatot is kínál a dokkoló beépített akkumulátorának köszönhetően.

A Windows RT-s VivoTab RT az Office Home & Student 2013 RT Preview változatát tartalmazza az otthoni és az úton történő feladatokhoz. A táblagép és mobil dokkoló innovatív együttesével a VivoTab RT a teljesítmény és a hordozhatóság nagyszerű kombinációját kínálja, munkához és játékhoz egyaránt."

Részletes információkat ide kattintva találhatsz!

0 Tovább

Az Acer Aspire M Ultrabook™ sorozat Érintős kettősséget hoz a Mainstream vonalba

Idézünk a bemutatóból:

"Az Aspire M sorozat intelligens, ugyanakkor stílusos dizájnja ideálisan illeszkedik bárhova, legyen az egy tárgyalóterem vagy egy kávézó, míg a legújabb Intel® Core™ processzor és a dedikált grafika miatt kitűnő választás a játékok szerelmeseinek is. Az Aspire M3 az első Acer Ultrabook®, melyben a következő generációs NVIDIA® GeForce® GT640M GPU kapott helyet, hogy Ön csodálatos részletezettséggel élvezhesse a legújabb grafika-intenzív játékokat, finom hajlatokkal és életszerű animációval. Nem is szólva a hibátlan online internetes videók és zenék lejátszásáról.

A fürge és okos Aspire M sorozat lehetővé teszi, hogy Ön könnyedén intézze mindennapi feladatait és megnézhessen egy filmet vagy játszhasson, ha pihenni vágyik. Az élményhez még hozzájárul az M3 Dolby® Home Theater® v4 hangkiemelő rendszere és az elsőrangú hangszórók is."

Részletes információkat ide kattintva érhetsz el!

0 Tovább

Az Acer Aspire S7 sorozat - A legvékonyabb és legkönnyebb “Touch & Type” Ultrabookok™

"Először a Computex Taipei-en mutatkoztak be a legvékonyabb és legkönnyebb Ultrabookok™, az Acer Aspire S7 sorozat, amelyről úgy tartják, hogy az egyik legizgalmasabb Windows 8-alapú érintős új Ultrabook sorozat. Kiemelt szerepet kapott a Microsoft indító eseményén New Yorkban és a valaha készített legjobb PC-nek titulálták. Páratlanul pozitív értékeléseket kapott. 

Az okostelefon vékonyságú S7 az erő és a szépség ikonikus kombinációja. Az egyenes vonalak, a csillogó fehér üveg, az elektrolumineszcens megvilágítás és az eloxált alumínium használata egy olyan Ultrabookban csúcsosodott ki, amely élenjáró technológiát és innovatív dizájnt egyesít magában. A kettős nyomatékú zsanér és az Acer Green Instant On / Always Connect tulajdonságok garantálják a vezérlés és a gondtalan használat csúcsát." 

A teljes cikk ide kattintva olvasható, további részletes információkat pedig ide kattintva érhetsz el!

0 Tovább

"Windows táblagépet, de milyet?" - blogpostot ajánlunk

"..kevéssé közismert, hogy a Windows táblagépekre a Microsoft nem egy, hanem tulajdonképpen két operációs rendszert is megjelentetett. Az egyiket Windows 8-nak, a másikat Windows RT-nek hívják. Érdemes egy kicsit körüljárni, mi a közös bennük, és miben térnek el." - Lepenye Tamás blogján a teljes cikk elolvasható.

Kattints ide érte!

0 Tovább

Az Internet Explorer már nem annyira gáz

"Az év legviccesebb és talán legjobb informatikai témájú reklámjával állt elő a Microsoft a Windows 8 és a Surface milliárd dolláros marketingkampánya mellett. Az önironikus filmecske főszereplője egy tipikus gyűlölködő troll, aki minden lehetséges fórumon az Explorert gyalázza, és láthatóan borzasztóan idegesítik az elismerő vélemények a Microsoft böngészőjéről.

Az egyre-másra érkező pozitív hírekre egyre vadabb anyázással reagál, még az sem hatja meg, amikor a film fiktív vizekre evezve azt közli, hogy az Explorer implementálta a HTML6 szabványt és árva kiscicákat fogad örökbe."

Az index.hu cikkét és a reklám-videót ide kattintva érheted el! :)

0 Tovább

microsoft

blogavatar

A Windows 8 megérkezett! Ismerkedj meg vele!

Utolsó kommentek