Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megjelent az ASUS VivoTab™ RT - az első Windows RT alapú táblagép az ASUS kínálatában

"A Microsoft Corp. és az ASUS szoros együttműködésben készítették el a piac egyik első Windows RT-s táblagépét. Fémházas kivitelével, 8,3 mm-es profiljával és 525 g súlyával az ASUS VivoTab RT az egyik legvékonyabb és legkönnyebb 10,1 hüvelykes táblagép lesz. Az NVIDIA nagyteljesítményű, négymagos Tegra 3 processzorára épülő VivoTab RT 32 és 64 GB belső tárterülettel lesz kapható."

Az ASUS VivoTab RT „rejtett zsanéros” kialakítása vonzó, elegáns megjelenést, és az opcionális mobil dokkolóval együtt használva tetszés szerinti szögben dönthető képernyőt eredeményez. Dokkolás után a VivoTab RT egy ultrahordozható, billentyűzettel, többujjas touchpaddel és USB-csatlakozóval felszerelt eszközzé válik, amely akár 16 órányi használatot is kínál a dokkoló beépített akkumulátorának köszönhetően.

A Windows RT-s VivoTab RT az Office Home & Student 2013 RT Preview változatát tartalmazza az otthoni és az úton történő feladatokhoz. A táblagép és mobil dokkoló innovatív együttesével a VivoTab RT a teljesítmény és a hordozhatóság nagyszerű kombinációját kínálja, munkához és játékhoz egyaránt."

Részletes információkat ide kattintva találhatsz!

0 Tovább

"Windows táblagépet, de milyet?" - blogpostot ajánlunk

"..kevéssé közismert, hogy a Windows táblagépekre a Microsoft nem egy, hanem tulajdonképpen két operációs rendszert is megjelentetett. Az egyiket Windows 8-nak, a másikat Windows RT-nek hívják. Érdemes egy kicsit körüljárni, mi a közös bennük, és miben térnek el." - Lepenye Tamás blogján a teljes cikk elolvasható.

Kattints ide érte!

0 Tovább

Az origo segít nekünk .. :)

Mennyibe kerül átváltani az új Windowsra? Tényleg fut-e táblagépen? Miben különbözik a Windows 7 és a 8? Mi az a Windows RT? Milyen gép kell hozzá? Futnak-e rajta a régi programok? 

Csupa-csupa remek kérdés! Válaszokkal egyetemben mindezen kérdések elérhetők az origo részletes cikkében, ha ide kattintasz!

0 Tovább

"Megérkezett a két új Windows"

Az index.hu cikke szerint fontos hangsúlyozni, hogy nem egy hanem két új operációs rendszer érkezett egyszerre. Izgalmas, üzleti szempontú cikk a bevezetésről - ide kattintva olvashatod!

0 Tovább

microsoft

blogavatar

A Windows 8 megérkezett! Ismerkedj meg vele!

Utolsó kommentek