Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

"A Microsoft innovatívabb, mint az Apple."

Ki mondhatta vajon a fenti idézetet? Biztosan nem az Apple társalapítója .. vagy mégis?

A teljes cikket ide kattintva olvashatod!

0 Tovább

iPhone 5-öt Lumia 920-ra cserél..

A Mashable senior tech elemzője, Christina Warren tíz napra elzárja iPhone 5-ös telefonját és egy Windows Phone 8-at futtató Lumia 920-at fog használni. Tapasztalatait pedig napról-napra leírja.

Kattints az első nap beszámolójáért! (angolul)

0 Tovább

"Erős és egyedi"

.. mármint a Windows Phone 8 az Index elemzése szerint. Hosszú és alapos cikk, érdemes elolvasni! 

Ide kattintva érheted el:

0 Tovább

Samsung: hajrá Windows 8!

Úgy tűnik akad egy-két nehézsúlyú rajongó a Windows 8 szurkolótáborában .. :)

"A Samsung egyik vezetője a napokban azt nyilatkozta, hogy a Microsoft operációs rendszerének az a legnagyobb előnye, hogy az éppen használt készülék fajtájától és kialakításától függetlenül gyakorlatilag minden esetben konstans felhasználói élményt biztosít. Okostelefon fronton ugyebár a Windows Phone 8 nyomul, a tabletekre a Windows RT lett kihegyezve, míg a hagyományos számítógépeket a Windows 8 hódítja meg, és ezen szoftverek felhasználói felülete nagyon hasonlít egymáshoz."

A teljes cikket ide kattintva olvashatod!

0 Tovább

Magabiztosság vagy arrogancia: vélemények a Windows Phone 8-ról

Úgy tűnik, az újságírók szerint egy természeti katasztrófával osztozunk az októberi hónapon .. "Az idei október egyértelműen a Microsoft hónapja, legalábbis a bejelentések és rendezvények terén mindenképpen. Napokkal a Windows 8 és Windows RT hivatalos rajtja után (és persze nem sokkal a langyosan fogadott iPad mini bejelentést követően) a ráncfelvarrott telefonos Windows mutatkozott be. A kissé szerencsétlenül megválasztott napra egyébként máris ráugrott a cikkírók és bloggerek egy része, szerintük a redmondi vállalatnak a Google példáját követve el kellett volna halasztania a rendezvényt: a Sandy hurrikán ugyan az átellenes parton pusztít, de sem etikailag, sem pedig a megfelelő marketing-hatás elérését tekintve nem volt szerencsés az időpont."

A teljes cikket itt olvashatod!

0 Tovább
«
12

microsoft

blogavatar

A Windows 8 megérkezett! Ismerkedj meg vele!

Utolsó kommentek