Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az Acer Aspire M Ultrabook™ sorozat Érintős kettősséget hoz a Mainstream vonalba

Idézünk a bemutatóból:

"Az Aspire M sorozat intelligens, ugyanakkor stílusos dizájnja ideálisan illeszkedik bárhova, legyen az egy tárgyalóterem vagy egy kávézó, míg a legújabb Intel® Core™ processzor és a dedikált grafika miatt kitűnő választás a játékok szerelmeseinek is. Az Aspire M3 az első Acer Ultrabook®, melyben a következő generációs NVIDIA® GeForce® GT640M GPU kapott helyet, hogy Ön csodálatos részletezettséggel élvezhesse a legújabb grafika-intenzív játékokat, finom hajlatokkal és életszerű animációval. Nem is szólva a hibátlan online internetes videók és zenék lejátszásáról.

A fürge és okos Aspire M sorozat lehetővé teszi, hogy Ön könnyedén intézze mindennapi feladatait és megnézhessen egy filmet vagy játszhasson, ha pihenni vágyik. Az élményhez még hozzájárul az M3 Dolby® Home Theater® v4 hangkiemelő rendszere és az elsőrangú hangszórók is."

Részletes információkat ide kattintva érhetsz el!

0 Tovább

Az Acer Aspire S7 sorozat - A legvékonyabb és legkönnyebb “Touch & Type” Ultrabookok™

"Először a Computex Taipei-en mutatkoztak be a legvékonyabb és legkönnyebb Ultrabookok™, az Acer Aspire S7 sorozat, amelyről úgy tartják, hogy az egyik legizgalmasabb Windows 8-alapú érintős új Ultrabook sorozat. Kiemelt szerepet kapott a Microsoft indító eseményén New Yorkban és a valaha készített legjobb PC-nek titulálták. Páratlanul pozitív értékeléseket kapott. 

Az okostelefon vékonyságú S7 az erő és a szépség ikonikus kombinációja. Az egyenes vonalak, a csillogó fehér üveg, az elektrolumineszcens megvilágítás és az eloxált alumínium használata egy olyan Ultrabookban csúcsosodott ki, amely élenjáró technológiát és innovatív dizájnt egyesít magában. A kettős nyomatékú zsanér és az Acer Green Instant On / Always Connect tulajdonságok garantálják a vezérlés és a gondtalan használat csúcsát." 

A teljes cikk ide kattintva olvasható, további részletes információkat pedig ide kattintva érhetsz el!

0 Tovább

"Windows táblagépet, de milyet?" - blogpostot ajánlunk

"..kevéssé közismert, hogy a Windows táblagépekre a Microsoft nem egy, hanem tulajdonképpen két operációs rendszert is megjelentetett. Az egyiket Windows 8-nak, a másikat Windows RT-nek hívják. Érdemes egy kicsit körüljárni, mi a közös bennük, és miben térnek el." - Lepenye Tamás blogján a teljes cikk elolvasható.

Kattints ide érte!

0 Tovább

Az Internet Explorer már nem annyira gáz

"Az év legviccesebb és talán legjobb informatikai témájú reklámjával állt elő a Microsoft a Windows 8 és a Surface milliárd dolláros marketingkampánya mellett. Az önironikus filmecske főszereplője egy tipikus gyűlölködő troll, aki minden lehetséges fórumon az Explorert gyalázza, és láthatóan borzasztóan idegesítik az elismerő vélemények a Microsoft böngészőjéről.

Az egyre-másra érkező pozitív hírekre egyre vadabb anyázással reagál, még az sem hatja meg, amikor a film fiktív vizekre evezve azt közli, hogy az Explorer implementálta a HTML6 szabványt és árva kiscicákat fogad örökbe."

Az index.hu cikkét és a reklám-videót ide kattintva érheted el! :)

0 Tovább

DELL Inspiron 5521

A Windows 8 megjelenésével a Dell is elkezdte felfrissíteni notebookjait, de az új operációs rendszeren kívül történtek egyéb változások is. Az Inspiron 5520 után az 5521 egy számot nőtt a nevében, de sokat nőtt a szemünkben.

Az Inspiron 5521-et először kiemelve a dobozából hasonló látvány fogad, mint elődje, az 5520 esetében. A lekerekített gépház és a kétféle, kétárnyalatú borítás ízléses elrendezése maradt, ám már az első fénycsillanásnál látszik az egyik fontos újdonság. Jelesül, hogy a korábbi műanyag borítás immár szálcsiszolt fémre változott, amely egyszerre kölcsönöz elegáns és tiszteletet parancsoló külsőt az eszköznek.

Továbbra is fenntartható az az állítás, mely szerint a Windows 8 leginkább érintőkijelzős eszközökön táltosodhat meg. Az Inspiron 5521 érintőpadja ennek megfelelően multitouch-képes, tehát az új Windows működtetéséhez használható több ujjas gesztusokat is tökéletesen kezeli. Így már nem kell feltétlenül az egérmutatóval folyamatosan a kijelző alján előbukkanó gördítősáv után kapkodni, elég két ujjunkat egyszerre oldalirányba húzni. Ugyanígy működik az összes többi extra funkció, például a "csippentéssel" előhívható zoom is.

Forrás: http://www.bitport.hu/mobilitas/csillogo-terminator-dell-inspiron-5521-teszt

0 Tovább

microsoft

blogavatar

A Windows 8 megérkezett! Ismerkedj meg vele!

Utolsó kommentek