Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Karneváli hangulat

 

A karneváli időszak remek alkalom arra is, hogy Windows-odat egy álarcos témába öltöztesd! Találd meg a Hozzád leginkább találó "jelmezt" itt: http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows/masquerade-download-theme
Karnevál

0 Tovább

Tableten is lehet dolgozni?

Az Index Tech rovatának tesztje szerint igen. Érdemes elolvasni az Acer Iconia W7-es hibridről összegyűjtött tapasztalatokat, kísérleteket:

http://index.hu/tech/2013/01/31/a_tablet_amire_le_lehet_cserelni_a_pc-t/

Jó munkát!

0 Tovább

Pont-pont-vesszőcske, képpel bejelentkezve!

 

Miért is ne használhatnád kedvenc fotóidat a bejelentkezéshez a régi unalmas jelszó helyett?

 

 

0 Tovább

FUJITSU ESPRIMO X913-T

FUJITSU ESPRIMO X913-T

 

A stílusos Fujitsu ESPRIMO X913-T a számítógépek összes előnye mellett egy több pozícióba állítható 58,4 cm-es (23 hüvelyk) LED-es kijelzővel és innovatív, egyszerű bejelentkezési funkciókkal rendelkezik. A DeskView és Intel® vPro™ technológia segítségével a teljes tulajdonlási költség vonatkozásában jelentős megtakarítást érhet el, az integrált TPM-modul segítségével megóvhatja bizalmas adatait. További információk itt.

0 Tovább

FUJITSU STYLISTIC Q702

A Fujitsu STYLISTIC Q702 tökéletes választás a sokat utazó felhasználók számára, akik nagy teljesítményre vágynak, de nem kívánnak lemondani a sokoldalúságról sem. Opcionálisan levehető billentyűzetével a kis súlyú hibrid táblagép egyszerű használatot tesz lehetővé. A STYLISTIC Q702 tabletet használhatja táblagépként utazás közben, vagy a billentyűzet felhelyezésével hagyományos notebookká alakíthatja. Az opcionális 4G/LTE és a 3. generációs Intel® Core™  processzor teljessé teszi a professzionális táblagépről alkotott képet. További információ itt.

 

FUJITSU STYLISTIC Q702

0 Tovább

microsoft

blogavatar

A Windows 8 megérkezett! Ismerkedj meg vele!

Utolsó kommentek