Új sorozatunkban bemutatjuk az itthon is elérhető, új és izgalmas gépeket, melyek a Windows 8-at futtatják.

Gyártónként (márkánként) fogunk haladni, első lépésben a SONY-val kezdjük.

Az sg.hu a következővel indította cikkét a témában: "A Microsoft és a Sony közös sajtótájékoztatón mutatták be az új rendszert, utóbbi több érintőképernyős notebookkal is előrukkolt. A cégek nagyon bíznak fejlesztéseik piaci sikerében." 

A teljes cikket ide kattintva olvashatod!

A prohardver.hu a SONY VAIO T13 Ultrabook-ot tesztelte. Kattints ide az eredményekért!


A Bitport szerint a SONY is a Windows 8-ra esküszik :) .. idézzük hát cikkük felvezetését röviden: "Magyarországon is bemutatta ősz végi notebook-kollekcióját a Sony. A japán gyártó nálunk is elérhető friss mobil számítógépein kivétel nélkül a Microsoft új operációs rendszere fut, és a trendekhez illeszkedve érintőkijelzős ultrabookot is választhat, aki nem csak tapipaddal tologatná a csempéket."

Kattints ide a teljes cikkért!

A 168 Óra Online elemzője pedig igazi Terminator-nak nevezi a SONY egyik laptopját: "Igazi erőműnek is nevezhetnénk a Sony legújabb laptopját, amely VAIO laptop család egyik legerősebb tagja. A kifejezetten játékosoknak és multimédia guruknak szánt laptop ugyan nem olyan elegáns, mint „rokonai”, viszont full HD kijelzője, billentyűzetének háttérvilágítása, Core i7-es processzora és Radeon videochipje révén laptophoz képest brutális erőt képvisel."

A teljes cikket ide kattintva olvashatod!