Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

DELL Inspiron 5521

A Windows 8 megjelenésével a Dell is elkezdte felfrissíteni notebookjait, de az új operációs rendszeren kívül történtek egyéb változások is. Az Inspiron 5520 után az 5521 egy számot nőtt a nevében, de sokat nőtt a szemünkben.

Az Inspiron 5521-et először kiemelve a dobozából hasonló látvány fogad, mint elődje, az 5520 esetében. A lekerekített gépház és a kétféle, kétárnyalatú borítás ízléses elrendezése maradt, ám már az első fénycsillanásnál látszik az egyik fontos újdonság. Jelesül, hogy a korábbi műanyag borítás immár szálcsiszolt fémre változott, amely egyszerre kölcsönöz elegáns és tiszteletet parancsoló külsőt az eszköznek.

Továbbra is fenntartható az az állítás, mely szerint a Windows 8 leginkább érintőkijelzős eszközökön táltosodhat meg. Az Inspiron 5521 érintőpadja ennek megfelelően multitouch-képes, tehát az új Windows működtetéséhez használható több ujjas gesztusokat is tökéletesen kezeli. Így már nem kell feltétlenül az egérmutatóval folyamatosan a kijelző alján előbukkanó gördítősáv után kapkodni, elég két ujjunkat egyszerre oldalirányba húzni. Ugyanígy működik az összes többi extra funkció, például a "csippentéssel" előhívható zoom is.

Forrás: http://www.bitport.hu/mobilitas/csillogo-terminator-dell-inspiron-5521-teszt

0 Tovább

DELL XPS One 27

A díjnyertes XPS One 27 All-in-One nagy felbontású képernyője és kiemelkedő grafikus teljesítménye a multimédiás tartalomalkotást és a kikapcsolódást is élménnyé teszi. Az elegáns, helytakarékos formaterv egy 27 hüvelyk széles Quad HD kijelző köré épül, amely 78 százalékkal több képpont megjelenítésére képes, mint a Full HD kijelzők.

A csuklós állvány a kijelző 60 fokos döntését is lehetővé teszi, így maximálisan kihasználhatjuk az érintőképernyő nyújtotta kiegészítő lehetőségeket. Akár digitális mesterművet alkot valaki, akár HD minőségű szórakozásra vágyik, az XPS One 27 biztosítja a legkiválóbb multimédiás teljesítményt, hangot és grafikai hátteret. 


Link a termékhez:

http://content.dell.com/hu/hu/otthon-es-otthoni-iroda/d/campaigns/windows-8.aspx?c=hu&l=hu&s=dhs&preview=true

0 Tovább

DELL XPS 12

Az XPS 12 két eszköz egyben: egy teljes funkcionalitást kínáló, maximális teljesítményt nyújtó laptop, amely könnyedén átalakítható egy minden funkcióval felszerelt érintésvezérelt táblagéppé. Az egyedülálló kihajtható érintőképernyővel elegáns, innovatív és egyszerű módon, egyetlen mozdulattal alakíthatjuk a készüléket laptoppá vagy táblagéppé.

Táblagép módban a kijelző teljesen elfedi a billentyűzetet, így védi azt a szennyeződéstől és a folyadékcseppektől. A tűéles Full HD kijelző 90 százalékkal több képpont megjelenítésére képes, mint a szokványos HD kijelzők, így szavatolja, hogy az olvasható és megtekinthető tartalmak is a legjobb minőségben jelennek meg.


Link a termékhez:

http://content.dell.com/hu/hu/otthon-es-otthoni-iroda/d/campaigns/windows-8.aspx?c=hu&l=hu&s=dhs&preview=true

 

Link a termékről szóló videóhoz:

http://www.youtube.com/watch?v=cu-WjxOWRIQ

1 Tovább

microsoft

blogavatar

A Windows 8 megérkezett! Ismerkedj meg vele!

Legfrissebb bejegyzések

2012.12.04.
2012.12.03.

Utolsó kommentek