Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tableten is lehet dolgozni?

Az Index Tech rovatának tesztje szerint igen. Érdemes elolvasni az Acer Iconia W7-es hibridről összegyűjtött tapasztalatokat, kísérleteket:

http://index.hu/tech/2013/01/31/a_tablet_amire_le_lehet_cserelni_a_pc-t/

Jó munkát!

0 Tovább

Az Aspire V5 érintős notebookja szélesíti az Acer “érintős típusú” kínálatát a mainstream ügyfelek számára

"A jelenlegi trend az olyan vékonyabb és könnyebb notebookok felé mutat, melyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy mind a szórakozást, mind a tartalom készítést egyaránt élvezzék bármikor, bárhol. 

Az Aspire V5 10-pontos érintős kijelzőt és egy nagyobb trackpadot kapott, annak érdekében, hogy fokozza a tartalom fogyasztás élményét, és hogy képes legyen kihasználni a Windows 8 által kínált jellemzők előnyeit. A vékony és könnyű notebookok ezen új vonala jól passzol azokhoz a felhasználókhoz, akik komoly teljesítményt, kellemes hőérzetet, divatos stílust és kényelmesebb mobil használhatóságot keresnek."

További részletes információt ide kattintva kaphatsz!

0 Tovább

Az Acer Aspire M Ultrabook™ sorozat Érintős kettősséget hoz a Mainstream vonalba

Idézünk a bemutatóból:

"Az Aspire M sorozat intelligens, ugyanakkor stílusos dizájnja ideálisan illeszkedik bárhova, legyen az egy tárgyalóterem vagy egy kávézó, míg a legújabb Intel® Core™ processzor és a dedikált grafika miatt kitűnő választás a játékok szerelmeseinek is. Az Aspire M3 az első Acer Ultrabook®, melyben a következő generációs NVIDIA® GeForce® GT640M GPU kapott helyet, hogy Ön csodálatos részletezettséggel élvezhesse a legújabb grafika-intenzív játékokat, finom hajlatokkal és életszerű animációval. Nem is szólva a hibátlan online internetes videók és zenék lejátszásáról.

A fürge és okos Aspire M sorozat lehetővé teszi, hogy Ön könnyedén intézze mindennapi feladatait és megnézhessen egy filmet vagy játszhasson, ha pihenni vágyik. Az élményhez még hozzájárul az M3 Dolby® Home Theater® v4 hangkiemelő rendszere és az elsőrangú hangszórók is."

Részletes információkat ide kattintva érhetsz el!

0 Tovább

Az Acer Aspire S7 sorozat - A legvékonyabb és legkönnyebb “Touch & Type” Ultrabookok™

"Először a Computex Taipei-en mutatkoztak be a legvékonyabb és legkönnyebb Ultrabookok™, az Acer Aspire S7 sorozat, amelyről úgy tartják, hogy az egyik legizgalmasabb Windows 8-alapú érintős új Ultrabook sorozat. Kiemelt szerepet kapott a Microsoft indító eseményén New Yorkban és a valaha készített legjobb PC-nek titulálták. Páratlanul pozitív értékeléseket kapott. 

Az okostelefon vékonyságú S7 az erő és a szépség ikonikus kombinációja. Az egyenes vonalak, a csillogó fehér üveg, az elektrolumineszcens megvilágítás és az eloxált alumínium használata egy olyan Ultrabookban csúcsosodott ki, amely élenjáró technológiát és innovatív dizájnt egyesít magában. A kettős nyomatékú zsanér és az Acer Green Instant On / Always Connect tulajdonságok garantálják a vezérlés és a gondtalan használat csúcsát." 

A teljes cikk ide kattintva olvasható, további részletes információkat pedig ide kattintva érhetsz el!

0 Tovább

"Elrajtolt az Acer Windows 8-as hardverpalettája"

Az Acer - stílusosan és szokatlanul - a London Science Museum-ban mutatta be Windows 8-os számítógépeit.

A PROHARDVER! teljes cikkét ide kattintva olvashatod!

0 Tovább

microsoft

blogavatar

A Windows 8 megérkezett! Ismerkedj meg vele!

Utolsó kommentek